Φοινικιά, Ηράκλειο - Κρήτη info@highdro.gr 2810316588
Επικοινωνήστε μαζί μας >
Water Treatment
HIGHDRO SYSTEMS
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Σχετικά με εμάς

Η εταιρία HIGHDRO ιδρύθηκε και βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Σκοπός και κύρια δραστηριότητα της είναι η κατασκευή εξειδικευμένων συστημάτων για την επεξεργασία νερού (φίλτρα νερού, αντίστροφη όσμωση, αποσκλήρυνση, απομαγγανίωση, απολύμανση, απιονισμό, κολυμβητικές δεξαμενές και UV), καθώς επίσης και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας.

Η HIGHDRO SYSTEMS έχει ως σκοπό και κύρια δραστηριότητα την κατασκευή εξειδικευμένων συστημάτων για την επεξεργασία νερού (φίλτρα νερού, αντίστροφη όσμωση, αποσκλήρυνση, απομαγγανίωση, απολύμανση, απιονισμό, κολυμβητικές δεξαμενές και UV), καθώς επίσης και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας. Με τις παραπάνω μεθόδους που είναι πλέον διαδεδομένες, η HIGHDRO βρίσκει εφαρμογή για την βελτίωση και εξυγίανση πρωτογενούς νερού σε ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, θερμοκήπια, πλοία-μαρίνες, νοσοκομεία, κολυμβητικές δεξαμενές, χώρους εστίασης, δήμων καθώς και σε οικίες.

Στη μελέτη και κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, καθώς και στην αναβάθμιση υφισταμένων η HIGHDRO επιλέγει και προτείνει στοχευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Σαν εταιρεία στηρίζουμε πάντοτε τις προτάσεις μας πάνω σε δύο άξονες. Δηλαδή στο γεγονός ότι δεν υπάρχει φθηνότερη ενέργεια από αυτήν που δεν χρειάζεται να παραχθεί και ότι όταν εξασφαλίσουμε ότι η απαιτούμενη είναι η ελάχιστη δυνατή, αυτή πρέπει να παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. (Χαρ. Πλ.).

Η HIGHDRO, μέσω της πολύχρονης εμπειρίας της και παρουσία της στο χώρο, έχει συνάψει σταθερές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του κλάδου και από κοινού μελετάει, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα τεχνολογικής αιχμής στον τομέα της επεξεργασίας νερού, των λυμάτων και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Στόχος μας

Σκοπός της HIGHDRO είναι να παρέχει στους πελάτες της, εξειδικευμένα συστήματα επεξεργασίας νερού και μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στόχος της HIGHDRO είναι οι λύσεις που προσφέρονται κάθε φορά στους πελάτες της να ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες της εγκατάστασης με πρόβλεψη πάντα, για μια μελλοντική επιπλέον αναβάθμιση.


Παρουσίαση Εταιρίας PDF